Bun venit la magazinul nostru online zgarda.ro, detinut de societatea „DATAN VISION INVEST SRL”. Pentru a proteja atat interesele noastre, cat si ale clientilor nostri, am elaborat urmatorii termeni si conditii:
  1. Plasarea comenzilor: Pentru a plasa o comanda, trebuie sa va creati un cont in magazinul nostru online dar nu este obligatoriu. Toate informatiile furnizate de dumneavoastra trebuie sa fie corecte si complete. Prin plasarea unei comenzi, sunteti de acord sa primiti notificari privind statusul comenzii si eventuale promotii.
  2.  Personalizarea produselor: Personalizarea produselor este posibila prin utilizarea serviciului de personalizare online oferit de magazinul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastra sa furnizati toate informatiile necesare pentru personalizarea produselor, iar acestea trebuie sa fie conforme cu legile si reglementarile in vigoare.
  3. Livrarea produselor:  Magazinul nostru livreaza produsele personalizate prin intermediul unei firme de curierat rapid. Costurile de livrare vor fi specificate in momentul plasarii comenzii. Nu suntem responsabili pentru eventualele intarzieri in livrarea produselor, cauzate de factori externi.
  4. Returnarea produselor: Daca produsele livrate nu corespund cu descrierea, sau prezinta defecte de fabricatie, acestea pot fi returnate in termen de 14 zile lucratoare de la primirea lor. In cazul in care se doreste returnarea produselor, clientii trebuie sa contacteze serviciul de relatii cu clientii pentru a primi instructiunile de returnare si pentru a obtine autorizatia necesara. Costurile de returnare vor fi suportate de client.
  5. Confidentialitatea datelor personale: Societatea „DATAN VISION INVEST SRL” respecta confidentialitatea datelor personale ale clientilor sai si se angajeaza sa le protejeze conform legii in vigoare. Datele furnizate de clienti nu vor fi transferate sau vandute tertilor.
  6. Drepturile de autor: Toate materialele, inclusiv texte, imagini si logo-uri, prezentate pe acest site sunt protejate de drepturile de autor ale societatii „DATAN VISION INVEST SRL”. Orice utilizare a acestor materiale, in afara celor permise prin lege sau prin acordul nostru scris, este interzisa.
Prin plasarea unei comenzi in magazinul nostru online, sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii. Ne rezervam dreptul de a modifica acesti termeni si conditii, fara notificare prealabila.